Hızlı Satın Al
Cüce Palmiye
Cüce Palmiye
Adı cüce olabilir ancak işlevi büyük, palmiye gibi hayatınız hep dik

Nedir?


Amerika Birleşik Devletleri'nin güneydoğusuna özgü bodur bir ağaçtır. En ayırt edici özelliği yelpaze şeklindeki yapraklarıdır. Geniş, el değmemiş cüce palmiye ormanları bir zamanlar Florida’nın, Georgia’nın ve bölgedeki diğer şehirlerin kıyı şeritlerinin yüzlerce kilometresini kaplıyordu. Bitkinin yoğunluğu, yaprak saplarının testeremsi keskinliğiyle birleşince bu ormanları içinden geçilemez hale getirir.

Cüce palmiyenin zeytin büyüklüğünde ve şeklinde olan mor meyveleri, Avrupalılar Kuzey Amerika’nın bu bölgelerine gelmeden yaklaşık 1200 yıl öncesinden itibaren yerli Amerikan topluluklarının vazgeçilmez besinlerindendi. Aynı zamanda yerli toplulukların cüce palmiyeyi özellikle idrar yolu şikayetleri için kullandıklarını gözlemlediler.

El değmeden hazırlanan Epimedium kuvvet macunu içeriği olan Cüce Palmiye bitkisi; diğer bitkisel karışımlarla endikedir.

Nereden gelir


1800’lerin sonlarında bitki ABD konvansiyonel tıbbında yerini bulmaya başladı.

Epimedium Force bitkisel kuvvet macunu içeriği olan Cüce Palmiye Bitkisi; palmiye gibi kararlı ve dik bir biçimde faydalandırmayı beklemektedir.
Epimedum Force Hızlı Satın Al
Epimedium Force
  • %100 Bitkisel Epimedyumlu Macun
  • Maksimum Performans
  • Cam Şişe ile Uzun Süre Tazelik
  • Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Markası
  • İnsan Sağlığına Zararsız
Gizli Kargo ile güvenli teslimat