Hızlı Satın Al
Epimedium
Epimedium
Adıyla müstesna Nam-ı diğer Azgın Teke

Epimedium Nedir?


Çoğunlukla erkeklerin cinsellikte kullandığı, uzak doğu ülkelerinde yetişen Epimedium bitkisi, Anadolu’da “adıyla müstesna azgın teke” olarak bilinmektedir. Epimedium bitkisi, Osmanlı İmparatorluğu döneminden bugüne kadar halen tüketilen padişah macununun ana bileşenlerindendir. Epimedyumlu macun, Epimedium bitkisinin etkisini destekleyen diğer bazı bitkiler ve çiçek balıyla karıştırılarak elde edilen bitkisel macun çeşitidir.

Epimedium Nereden Gelir


Yüzyıllar önce Çin’li bir çobanın topladığı otları tüketen keçilerinin, aktif olarak çiftleştiğini gözlemlemesi sonucu kendisinin de bu otu tüketmesi ile hikaye günümüze kadar ulaşmıştır. Epimedium bitkisi efsane olmaktan çıkarak son yüz yıldır bilim insanları tarafından incelenmektedir.

Cinsellikte kullanılan doğal Epimedium bitkisini içeren besin destek ürünlerini kullanmadan önce kullanım önerilerine uyulması önemlidir.

Ana bileşeni epimedium bitkisi olan epimedyumlu macun genel olarak aktivite öncesinde 1 çay kaşığı kullanımını yeterli olduğu söylenmektedir.

İnsan vücudu binlerce yıldır doğal yollarla gelişimine devam etmektedir. Kimyasalların insan vücuduna verdiği zararlar artık bilimsel olarak kanıtlanmış ve bu sebepten dolayı dünyada yaşayan birçok insan doğal ve bitkisel ürünleri tercih etmektedir.

Epimedium bitkisi özenle ve hassas bir şekilde toplanması gerekmektedir. Hiçbir kimyasalın karışmamasına özen gösterilmesi insan sağlığı için önem arz etmektedir. İçeriğinde Epimedium bitkisi bulunan kuvvet macunu üreten markalar güvenilir olmalı ve tavsiye edilen miktarın dışına çıkılmamalıdır.
Epimedum Force Hızlı Satın Al
Epimedium Force
  • %100 Bitkisel Epimedyumlu Macun
  • Maksimum Performans
  • Cam Şişe ile Uzun Süre Tazelik
  • Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Markası
  • İnsan Sağlığına Zararsız
Gizli Kargo ile güvenli teslimat