Hızlı Satın Al
Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba
Eski kadim bir bitki, etkisi uzun süreli

Nedir?


1000 yıl yaşayabilen ve ortalama 20-40 metre boylarında olan gingko biloba ağacı, 50 metre ve daha fazlasına kadar uzayabilir. Ginkgo, yelpaze şeklinde yaprakları olan büyük bir ağaçtır. Gingko biloba ağacı, tek başına bir türdür ve diğer ağaç türleri ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Türkçe adı Japon eriği olarak bilinmektedir.

Oldukça güçlü ve her koşula dayanıklı olduğu belirtilen gingko biloba ağacının 1945 yılında Hiroşima’ya atılan atom bombasının düştüğü yerden yalnızca 1-2 km uzaklıkta bulunan 6 adet gingko biloba ağacı patlamadan kurtulan tek canlı varlıklar olarak tarihe geçmiştir.

Avrupa ve ABD’nin pek çok bölgesinde yetiştirilen Ginkgo, Çin, Japonya ve Kore'ye özgü yerli bir bitki olmasına rağmen, 1730'dan beri Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 1784'ten beri Avrupa'da yetiştirilmektedir. Ginkgo ağacının yaşayan en eski ağaçlardan biri olduğu düşünülmektedir. Ginkgo biloba 200 milyon yıldan fazla varlığını sürdürmektedir.

Epimedium force içeriğinde bulunan ve alternatif tıp alanında uzun süredir kullanılan Ginkgo Biloba bitkisi kan akışını hızlandırması sebebiyle Epidedium karışık bitki macunu için olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

Nereden gelir


Mabet ağacı olarak da bilinen ginkgo biloba, yaşayan en eski ağaç türlerinden biridir. Ana vatanı Çin olan ginkgo biloba ayrıca “maidenhair” olarak adlandırılmaktadır. Gingko bilobanın Çin’de yaklaşık 190 Bin yıldır kullanıldığı ifade edilmektedir.

Eski Çinliler tarafından keşfedildiği belirtilen gingko biloba, 5000 yıldır alternatif Çin tıbbında yaygın olarak kullanılmaktadır. Beyin sağlığına önemli katkılarda bulunan gingko biloba, bu nedenle beyin ağacı olarak da bilinmektedir. Gingko biloba ağacının yapraklarında bulunan bazı etken maddeler hafızayı ve diğer zihinsel fonksiyonları geliştirmektedir.

En eski kadim bir ağacın Epimedium Force içeriğinde yer alması etki süresini uzatmaktadır.
Epimedum Force Hızlı Satın Al
Epimedium Force
  • %100 Bitkisel Epimedyumlu Macun
  • Maksimum Performans
  • Cam Şişe ile Uzun Süre Tazelik
  • Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Markası
  • İnsan Sağlığına Zararsız
Gizli Kargo ile güvenli teslimat